HNC ( Hackers Newbie Community )
Selamat Datang Di Forum Talk-take Yang Belum Punya ID silahkan [DAFTAR]Yang Sudah Punya ID Silahkan[LOGIN]bagi User yang tidak aktif maaf kamiDELETE

About me FB : luckyskw@rocketmail.com
About me Twitter : luckyskw@ymail.com

Hukumannya :
- Warn +1 "PERINGATAN'
- Warn +2 disable post 7 hari
- Warn +3 disable post 14 hari
- Warn +4 disable post 21 hari
- Warn +5 disable post 1 Bulan
- Warn +6 R.I.P (BanList)

by : ADMIN HNC
Moderators


FVCK, Hindari Budaya Copast tanpa mengatas namakan Sumber
 
IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Hack Facebook Mengunakan HC Stealer

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
Admin
Admin
avatar

Jumlah posting : 19
Join date : 19.07.12
Age : 19
Lokasi : Pontianak

PostSubyek: Hack Facebook Mengunakan HC Stealer    Fri Jul 27, 2012 10:09 am

Sebelum korang baca semua nihh korang kena ada asas sikit dalam bidang
html,php and database or mysql sebab tutorial aku nih ada part yang aku
skip so korang pikir sendiri la...aku bukan tak mo bagi tutorial penuh
tapi oleh kerana kawasan tempat aku belajar nihh line
maxis,celcom,digi,yes,P1,streamxy dan semua jenis connection internet
agak slow so aku susah nak upload gambar cari link software harap korang
boleh la ikut ye..




Assalammualaikum kepada semua pembaca setia blog ini mungkin aku dah
lama x update blog nih..oleh sebab-sebab tertentu seperti korang semua
just masuk and x clik iklan aku so aku hilang semangat nak buat blog
nihh hahhaha...tapi sebab terlalu ramai orang dalam aku punya fanpage
yang duk tanya aku macam mana cara nak hack facebook so hari ini aku
bagi kat korang satu g tips dan trik cara untuk korang hack facebook
atau apa saja email and password menggunakan HC stealer kalau sebelum
nih aku ajar korang cara nak hack facebook guna phishing dengan i
stealer tapi sekarang nih i stealer telah di anggap sebagai virus so
susah la korang untuk curi data so hari aku ajar korang guna HC stealer
yang antivirus x kenal dia sebagai virus malware so korang just follow
simple step yang akan aku ajar nih



apa yang korang perlukan untuk hack facebook atau semua jenis email and password
1)account 000webhosting
2)download HC stealer
3)Upload file index.php in server 000webhosting


so kita mulakan tutorian dengan download software HC stealer

Download HC Stealer
password! villavon
I
am posting the download link because even I told everyone that please
don't PM for this but I continuously receives PMs from members. That is
why. So you can download HC Stealer from:
mediafire.com ?zp6w0khtfmm5gwa



2) Register
Account In 000webhost.com
http://www.000webhost.com/order.php for sign-up!
click untuk gambar besar


Lepas dah register makesure korang buka email untuk comfirmation:



bila dah siap korang login pastuh korang click cpanel seperti gambar dibawah







lepas tuh korang buat database untuk simpan data cara nak buat senang
je korang hanya clik Mysql masukkan nama apa yang korang nak dan
password pastu korang tekan create database mcm gambar dibawah




















lepas korang dah tekan create database korang akan nampak mcm gambar
dibawah ini make sure korang save page nih or bookmark sebab jap g kita
nak guna information nihh




oke sekarang korang dah selesai register 000webhosting and database
so sekarang nih masa untuk korang buka file Hc stealer yang korang
download tadi cari file nama index.php dengan style.css


lepas tuh korang open index.php guna notepad seperti gambar dibawah





korang cari code: http://sampankertasa4.blogspot.com/2012/06/hack-facebook-mengunakan-hc-stealer.html

lepas tuh korang tekan save,



pastuh bukan balik file yang korang save tadi korang isi semua
maklumat yang aku suruh korang bookmark tuhh dalam seperti yang tertulis
di gambar di atas


lepas tuh korang save dia.ok settel index.php



lepas dah habis korang cari kat google dan install " TrueBug PHP Obfuscator"


lepas dah install just follow step mudah dalam gambar dibawah




lepas
korang dan siap buat benda dia akan create satu folder yang nama HC
Stealer dekat destop kadang2 dia duk kat laen ikut korang punya setting
pastu korang mesti pastikan korang upload file index.php yang baru nihh
bukan yang original tadi kalau korang silap yang nih maka x jadilah
korang punya pencuri.


Lepas
dah siap nih korang pergi ke 000webhosting pastuh korang masuk kat
dalam public_html pastuh upload kat file index.php yang ada dekat destop
tadi upload dalam public_html,pastuh korang upload plak style.css lepas
dah selesai korang copy link untuk index.php


buat benda nihh tekan kan chmod ada kat sebelah tepi



buka Hcstealer yang dah korang install




lepastuh korang masukkan link korang punya index.php
tekan jenerate lepas tuh siaplah korang punya pencuri dia tersimpan dalam OUTPUT folder dalam HCstealer

pastuh cuba la hantar korang punya pencuri nih kat mana2 orang and kalau
orang tuh clik pencuri nih semua password yang diorang save dalam
webbrowser dengan email akan masuk dekat link korang index.php korang
just masukkan username degan password untuk tengok email dan password
pencuri anda berjaya menjuri.
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://hackers-newbie-commu.forumid.net
 
Hack Facebook Mengunakan HC Stealer
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1
 Similar topics
-
» Update Status Facebook via Blueberry, Telepon Umum, Wartel, Kantor Pos, HP Pinjaman, Warnet, Hati
» [PRE ORDER] Kaos conan + Sherlock
» Tukeran No HP yuk...
» share lagu barat (tapi jangan metal :D)
» [share] Caraku terhindar 100% dari Virus PC & Notebook ( No Deep Freeze )

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
HNC ( Hackers Newbie Community ) :: ./Facebook-
Navigasi: